De eerste aflevering van de Tijdwinst Podcast is er! Leer beter plannen en efficiënt organiseren dankzij dit ene inzicht van Warren Buffett: “tijd is geld, geef dus niet méér uit dan je hebt.”

We zijn verheugd om onze allereerste podcastaflevering te presenteren. In deze boeiende en informatieve aflevering delen we waardevolle inzichten over timemanagement en productiviteit. Als trotse hosts van de Tijdwinst Podcast bespreken we een fundamenteel concept: “Tijd is geld, geef dus niet méér uit dan je hebt.” We duiken dieper in de wereld van time management en onderzoeken waarom een perfecte planning soms niet genoeg is. 

Björn Deusings, directeur van Tijdwinst.com en auteur van het boek “Elke Dag om 15.00 Uur Klaar,” en Inge Nysten, time management blogger en -schrijfster, delen hun perspectieven over hoe time management je kan helpen om effectiever te werken zonder in de valkuilen van onrealistische verwachtingen te trappen.

Het gesprek gaat verder dan de traditionele benaderingen van plannen en organiseren. We verkennen waarom flexibiliteit en realistisch zijn essentieel zijn in het behalen van optimale resultaten. We onthullen exclusieve tips en technieken die je kunnen helpen om een realistische planning te maken die aansluit bij jouw werkgewoonten en doelen.

Onthoud, niet alles is maakbaar, maar met de juiste strategieën kun je wel degelijk de regie hebben over je tijd en taken. Dus, als jij klaar bent om je time management naar een hoger niveau te tillen, is deze aflevering een must-listen.

Klaar om te leren hoe je slimmer kunt plannen en efficiënter kunt organiseren? Luister nu naar onze inspirerende podcast aflevering en ontdek de geheimen achter het bereiken van maximale productiviteit zonder jezelf te verliezen in een overvolle agenda.

Kijk hier:

of luister hier: 

Dus, pak je koptelefoon en bereid je voor om je time management skills te verbeteren met de expertise van Tijdwinst.com. Vergeet ook zeker niet om je te abonneren zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste podcast afleveringen!

Meer weten over het besproken onderwerp? Lees gerust verder

Wie zijn wij? | Tijdwinst.com

Tijdwinst.com is een trainingsbureau dat zich specialiseert in slimmer (samen)werken. We bieden door het hele land diverse (online) trainingen aan, variërend van timemanagement, assertiviteit, gesprekstechnieken tot aan snellezen. Nieuwsgierig? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website of blogs, en schrijf je in voor één van onze (digitale) trainingen.

  1. 1-daagse training Time Management | Blog
  2. 1-daagse training Assertiviteit | Blog
  3. 1-daagse training Gesprekstechnieken | Blog
  4. 1-daagse training Feedback Geven | Blog
  5. 1-daagse training Snellezen, Mindmapping en Geheugentechnieken | Blog
  6. 1-daagse training Effectief Thuiswerken voor Teams | Blog