Heb je een vraag voor ons?

Laat ons een bericht achter via het onderstaande contactformulier. We streven ernaar om binnen één werkdag een antwoord te geven. Hier vind je onze handige ‘veelgestelde vragen’-pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vestigingsadres

Tijdwinst.com
Houtstraat 31H
6102 BD Echt
Nederland
(Dit is geen bezoekadres)

Ons e-mailadres

info@tijdwinst.com – Als je binnen 48 uur geen antwoord ontvangt op je e-mail, bel ons dan alsjeblieft. Het is mogelijk dat je e-mail per ongeluk in een spam-filter is beland.

Ons telefoonnummer

Vanuit Nederland: 085-0651019
Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19

Maandag t/m vrijdag • 10:00 tot 15:00 uur

Bedrijfsgegevens

Tijdwinst.com is een onderdeel van Tijdwinst.com – SRS Consulting B.V.

BTW nr.: NL 8161.40.388.B.01
KvK: 14 06 54 82
IBAN: NL12 INGB 0006 5384 77
BIC: INGBNL2A

Algemeen

 • Wat is een open training?

  Onze cursussen zijn beschikbaar als open training. Bij deze cursusvorm wordt de cursus door ons georganiseerd op centraal gelegen locaties in Nederland en België. De open trainingen vinden maandelijks plaats. Voor meer informatie over de eerstvolgende beschikbare datum kun je de agenda raadplegen.

  Een open training is geheel verzorgd, wat betekent dat alle handouts, lunch, dranken en versnaperingen gedurende de dag zijn inbegrepen in de prijs.

 • Wat is een incompany of inhouse cursus?

  Alle onze cursussen en korte workshops worden ook op incompany (inhouse) basis bij jou op locatie verzorgd.

  Bij deze cursusvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

  Een incompany cursus biedt je vele voordelen:

  – De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  – Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  – Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  – De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  – Een incompany cursus is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

 • Waar kan ik referenties en ervaringen van andere cursisten lezen?

  Op de website Klantenvertellen.nl, de grootste opleidingenvergelijker in Nederland en België, lees je meer dan 5000 beoordelingen van cursisten die hebben deelgenomen aan onze open trainingen en in company trainingen.

  In de afgelopen 15 jaar zijn we voor veel grote en kleine organisaties in heel Nederland en België de ‘preferred supplier’ geworden op het gebied van cursussen en korte workshops over time management, het nieuwe werken, snellezen, geheugentraining en andere thema’s op het gebied van slimmer werken.

 • Is er een bepaald opleidingsniveau of voorkennis nodig om deel te nemen?

  De meeste deelnemers aan onze trainingen hebben een WO, HBO of MBO achtergrond.

  Onze cursussen en workshops zijn dan ook afgestemd op deze variatie in opleidingsniveaus.

  Verder is er geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan een van onze cursussen.

 • Kan ik als jurist ook NOvA of KNB punten ontvangen voor jullie cursussen?

  Tijdwinst.com is zowel door de NOvA als door de KNB gecertificeerd.

  Ons bureau heeft veel ervaring met trainingen en workshops over snellezen en time management voor de doelgroep van juristen. Of je nu advocaat, notaris, rechter of juridisch medewerker bent, wij zijn bekend met de dynamiek in je dagelijkse werkomgeving.

  Indien je advocaat of notaris bent kun je voor onze 1-daagse in company trainingen en workshops bij jou op locatie NOvA of KNB punten ontvangen.

  Indien je deelneemt aan een van onze 1-daagse open trainingen bij ons op locatie dan kun je hiervoor via de NOvA alleen punten ontvangen indien het om een van onze speciale trainingen voor juristen gaat. De KNB hanteert deze eis niet. Informeer bij onze collega Nadine via info@tijdwinst.com naar de mogelijkheden.

  Indien je een in company training wilt organiseren dan verzorgen wij de punten bij de NOvA of de KNB voor jullie kantoor. Voor meer informatie kunnen je ook hiervoor terecht bij onze collega Nadine via info@tijdwinst.com.

 • Kunnen jullie ook gratis een cursus of workshop verzorgen?

  We krijgen met regelmaat aanvragen om kosteloos cursussen of workshops te verzorgen voor bijvoorbeeld netwerkverenigingen, stichtingen zonder winstoogmerk en goede doelen.

  Als we zelf geen kosten zouden hebben om ons bedrijf draaiende te houden, zouden we hier graag aan meewerken. Helaas is dit niet de realiteit. Ons bedrijf heeft net als elke andere organisatie een normale kostenstructuur die we zo laag mogelijk proberen te houden. We kunnen dus helaas geen gratis trainingsprogramma’s verzorgen.

  Dat neemt niet weg dat wij er al alles aan doen om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden en je daarbij maximale kwaliteit te bieden.

 • Wat kost een cursus of workshop?

  1-daagse open trainingen

  De kosten voor onze geheel verzorgde maandelijkse 1-daagse open training zijn € 475,- per persoon. Deze prijs is inclusief hand-outs, lunch en dranken gedurende de cursusdag. Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij inschrijving voor een open training met 2 of meer personen zijn er interessante kortingen. Je leest er alles over op onze korting-pagina’s.

 • Hebben jullie korting voor studenten?

  We hebben zelf ook de studententijd meegemaakt en weten dat het in die periode een uitdaging is om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

  Kijk eens op onze kortingspagina’s waar je ook leest over kortingen voor studenten.

 • Verzorgen jullie ook cursussen en workshops voor jongeren en studenten?

  Speciaal voor drukke studenten van hogescholen en universiteiten, bieden we naast praktische workshops over time management en studietechnieken ook workshops over snellezen, mindmapping en geheugentechnieken.

  Onze trainingen en workshops over snellezen, geheugentechnieken en mind mapping zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 14 jaar.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in België, Duitsland en andere landen?

  Onze in-company trainingen op locatie worden verzorgd bij organisaties in heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Veel van onze grotere klanten hebben kantoren in een of meerdere landen. Ons eigen kantoor is gesitueerd in Nederlands Limburg, waarmee wij met evenveel gemak naar Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Keulen, Frankfurt of Parijs reizen.

Onze aanpak

 • Wat doen jullie als ik het beloofde resultaat niet behaal?

  Als één of meer deelnemers het beloofde resultaat niet halen naar aanleiding van hun deelname aan een 1-daagse training, dan is dit voor risico van TIJDwinst.com. Deze resultaat garantie is een mooie extra reden om te kiezen voor onze populaire 1-daagse cursussen over slimmer werken.

  Hoe werkt onze resultaat garantie? Indien de beoogde resultaten naar aanleiding van de deelname aan een 1-daagse training niet naar wens zijn behaald, ontvangen de desbetreffende deelnemer(s) persoonlijke begeleiding tot het resultaat naar tevredenheid behaald is.

  Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen en in company trainingen, de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse 1-daagse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date van de laatste nieuwe technieken en inzichten en zorg je ervoor dat je kennis op het gebied van slimmer werken op peil blijft.

 • Hoe zorgen jullie ervoor dat het geleerde blijft hangen?

  Ervaring leert dat deelnemers onze trainingen met veel enthousiasme en goede voornemens verlaten. Door de opzet van onze 1-daagse trainingsprogramma’s slagen de meeste deelnemers erin om zelfstandig de geleerde technieken en inzichten consequent in de dagelijkse praktijk toe te passen en vol te houden. Dit leidt binnen enkele weken op natuurlijke wijze tot nieuwe goede gewoonten op het gebied van slimmer werken en tijd besparen.

  Dit proces is echter niet voor elke deelnemer even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Een extra steun in de rug kan hierbij helpen. Daarom bieden wij als extra ondersteuning diverse nazorg mogelijkheden:

  Bij onze incompany trainingen bieden wij aanvullende ‘follow-up modules’ als aanvulling op het 1-daagse programma. Deze modules helpen om te komen tot een duurzame gedragsverandering en maximaal rendement. Deze follow-up modules zijn optioneel en kunnen ook na afloop van de training achteraf worden bijgeboekt.

  Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen én incompany trainingen, de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date van de laatste nieuwe technieken en inzichten en zorg je ervoor dat je kennis op het gebied van slimmer werken op peil blijft.

 • Hoe lang duren jullie trainingen, workshops en lezingen?

  1-daagse cursussen en trainingen:

  1-daagse training Time-management: 09:00 uur – 16:00 uur *

  * Dit zijn de vaste tijden van onze maandelijkse 1-daagse open trainingen. In het geval van een 1-daagse incompany training bij jou op locatie kan het tijdschema in overleg worden aangepast.

  Workshops

  Workshops tot 50 personen worden verzorgd op incompany basis bij jou op locatie. De tijden hiervan worden in overleg gepland op basis van jouw wensen. De duur van een workshop kan variëren tussen de 30 minuten en 3,5 uur. De meeste workshops die we incompany verzorgen duren 3,5 uur in de vorm van een ochtend- of middagprogramma.

  Lezingen

  Lezingen voor meer dan 50 personen worden net als workshops in overleg afgestemd op basis van jouw specifieke wensen. De duur van een korte inspirerende lezing varieert doorgaans tussen de 20 minuten en 1,5 uur. De meeste lezingen die we verzorgen zijn onderdeel van een congres of seminar. Voor meer informatie over een lezing op je congres of seminar: stuur een email naar gerald@tijdwinst.com of bel met ons kantoor 085 – 06 510 19.

 • Kunnen jullie ook korte workshops en lezingen verzorgen?

  Geen probleem. Spreekt een bepaald thema uit onze cursussen je aan en zou je hier graag een korte workshop over willen volgen? Dat kan. Wij verzorgen dit soort korte workshops op incompany basis bij jou op locatie (ook wel inhouse genoemd) voor een groep mensen (collega’s, klanten etc.).

 • Verzorgen jullie ook training in het weekend?

  We zijn je ook in het weekend graag van dienst. Onze incompany trainingen en korte workshops kunnen op elke dag (met uitzondering van reguliere feestdagen) worden verzorgd bij jou op locatie.

 • Verzorgen jullie ook training in het Engels?

  Onze trainers zijn gewend om in het Engels te spreken, lezen en denken. Daarom bieden wij voor onze incompany trainingen en korte workshops de mogelijkheid om deze ook Engelstalig te laten verzorgen.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten