Vragen over onze trainingen

 • Wat is een incompany of inhouse cursus?

  Al onze cursussen en korte workshops worden ook op incompany (inhouse) basis bij jou op locatie verzorgd.

  Bij deze cursusvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

  Een incompany cursus biedt je vele voordelen:

  • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany cursus is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.
  • Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
 • Wat is een open training?

  Onze cursussen zijn ook beschikbaar als open training. Bij deze cursusvorm wordt de cursus door ons georganiseerd op centraal gelegen locaties in Nederland en België. De open trainingen vinden maandelijks plaats. Voor meer informatie over de eerstvolgende beschikbare datum kun je de agenda raadplegen.

  Een open training is geheel verzorgd, wat betekent dat alle handouts, lunch, dranken en versnaperingen gedurende de dag zijn inbegrepen in de prijs.

 • Is er een bepaald opleidingsniveau of voorkennis nodig om deel te nemen?

  De meeste deelnemers aan onze open trainingen hebben een WO, HBO of MBO achtergrond. Onze cursussen en workshops zijn dan ook afgestemd op deze variatie in opleidingsniveaus. Verder is er geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan een van onze cursussen.

  Wanneer we de training incompany verzorgen passen we het niveau van de training aan op het niveau van de deelnemers. 

 • Wat is de doelgroep voor onze trainingen?

  Iedereen van 18 jaar of ouder die vanuit zijn functie zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Onze trainingen zijn heel waardevol voor iedereen die slimmer en effectiever wil (samen)werken. Een groot deel van de deelnemers bekleedt een leidinggevende, coachende of aansturende rol of is werkzaam in een HR-functie.

 • Krijg ik advies met betrekking tot mijn persoonlijke doelen?

  Ja, voorafgaand aan de meeste trainingen vul je een intakeformulier in waarin je jouw persoonlijke doelen formuleert. Tijdens de training worden deze doelen nauwlettend in de gaten gehouden en aan het einde van de training krijg je tips hoe je dit verder op kunt pakken. Mocht je er behoefte aan hebben om na de training ook nog persoonlijk gecoacht te worden, dan kan dat ook.

 • Is de training vooral gericht op werk- of privé situaties?

  De meeste mensen die deelnemen aan de training doen dat omdat ze zich vanuit hun functie verder willen bekwamen in hun communicatievaardigheden. Voorafgaand aan de training vult elke deelnemer een online intake in zodat we een goed beeld krijgen van de zaken waar hij/zij tegenaan loopt. Tijdens de training gaan we vervolgens in op deze situaties. Hierdoor richt de training zich vanzelf meer op werksituaties. De inzichten die we echter die dag behandelen zijn zowel toepasbaar in werk- als privé situaties.

 • Waar vind ik de datums van de 1-daagse open trainingen?

  Alle beschikbare datums van onze maandelijks georganiseerde 1-daagse open trainingen, vind je via de volgende link naar de agenda met open trainingen.

 • Ik kan in de agenda niet alle locaties terugvinden?

  Voor onze open trainingen maken wij jaarlijks een planning bij de verschillende locaties. De data liggen daarmee al lang van tevoren vast. Het kan daardoor zijn dat niet alle trainingen op al onze locaties gegeven worden. Kijk voor het actuele aanbod van onze trainingen en locaties in onze trainingsagenda.

 • Ik wil graag op een specifieke datum deelnemen maar de training staat op vol?

  We werken bij onze open trainingen op basis van inschrijving. Het kan daarom zijn dat de groepen snel vollopen. In onze agenda kun je zien of er nog een plekje beschikbaar is op de datum van jouw voorkeur. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan zul je een andere datum moeten kiezen.

  Gezien onze trainingen meerdere keren per maand verzorgd worden op diverse locaties is er altijd op korte termijn een plekje beschikbaar, we werken daarom helaas niet met wachtlijsten.  

 • Kunnen jullie ook korte workshops en lezingen verzorgen?

  Geen probleem! Spreekt een bepaald thema uit onze cursussen je aan en zou je hier graag een korte workshop over willen volgen? Dat kan. Wij verzorgen dit soort korte workshops op incompany basis bij jou op locatie (ook wel inhouse genoemd) voor een groep mensen (collega’s, klanten etc.).

  Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. We denken graag met je mee om een korte inspirerende workshop samen te stellen.

 • Wat kost een cursus of workshop?

  1-daagse open trainingen

  De kosten van trainingen kunnen variëren afhankelijk van hun duur en of ze online of live zijn. Voor de exacte kosten van een training vragen we je daarom om op de specifieke trainingspagina te kijken. 

  Wel is het zo dat alle genoemde tarieven op onze sites All-in (exclusief 21% BTW). Er zijn dus geen aanvullende kosten voor zaken als inschrijfgeld, lesmaterialen, catering of leslocatie.

  Bij inschrijving voor een open training met 2 of meer personen zijn er interessante kortingen. Je leest er alles over op onze korting-pagina. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een van de maandelijkse open trainingen via de online agenda.

   

  Incompany trainingen en workshops

  De kosten voor een incompany training of korte workshop bij jou op locatie vind je in een vrijblijvende offerte die we je graag toesturen. Je vraagt kosteloos een offerte aan voor een cursus of workshop bij jou op locatie via ons contactformulier.

 • Hebben jullie korting voor studenten?

  We hebben zelf ook de studententijd meegemaakt en weten dat het in die periode een uitdaging is om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

  Per trainingsdatum laten we daarom maximaal 2 voltijd studenten toe tegen een gereduceerd tarief.

  Kijk eens op onze kortingspagina waar je ook leest over kortingen voor studenten.

 • Kunnen jullie ook gratis een cursus of workshop verzorgen?

  We krijgen met regelmaat aanvragen om kosteloos cursussen of workshops te verzorgen voor bijvoorbeeld netwerkverenigingen, stichtingen zonder winstoogmerk en goede doelen.

  Als we zelf geen kosten zouden hebben om ons bedrijf draaiende te houden, zouden we hier graag aan meewerken. Helaas is dit niet de realiteit. Ons bedrijf heeft net als elke andere organisatie een normale kostenstructuur die we zo laag mogelijk proberen te houden. We kunnen dus helaas geen gratis trainingsprogramma’s verzorgen.

  Dat neemt niet weg dat wij er al alles aan doen om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden en je daarbij maximale kwaliteit te bieden.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in het Engels?

  Onze trainers zijn gewend om in het Engels te spreken, lezen en denken. Daarom bieden wij voor onze incompany trainingen en korte workshops de mogelijkheid om deze ook Engelstalig te laten verzorgen.

  Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar de voertaal Engels en wij passen ons graag aan zonder extra kosten.

  Het is helaas momenteel niet mogelijk om de open training in het Engels te volgen. 

 • Verzorgen jullie ook trainingen in het weekend?

  We zijn je ook in het weekend graag van dienst. Onze incompany trainingen en korte workshops kunnen op elke dag (met uitzondering van reguliere feestdagen) worden verzorgd bij jou op locatie.

  Geef s.v.p. bij een aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar een dag in het weekend en wij passen ons graag aan.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in België, Duitsland en andere landen?

  Onze in-company trainingen op locatie worden verzorgd bij organisaties in heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Veel van onze grotere klanten hebben kantoren in een of meerdere landen. Ons eigen kantoor is gesitueerd in Nederlands Limburg, waarmee wij met evenveel gemak naar Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Keulen, Frankfurt of Parijs reizen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Verzorgen jullie ook cursussen en workshops voor jongeren en studenten?

  Speciaal voor drukke studenten van hogescholen en universiteiten, bieden we naast praktische workshops over Time-Management en studietechnieken ook workshops over Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping.

  Onze trainingen en workshops over Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 14 jaar.

 • Kan ik als jurist ook NOvA of KNB punten ontvangen voor jullie cursussen?

  Tijdwinst.com is zowel door de NOvA als door de KNB gecertificeerd.

  Ons bureau heeft veel ervaring met trainingen en workshops over snellezen en time management voor de doelgroep van juristen. Of je nu advocaat, notaris, rechter of juridisch medewerker bent, wij zijn bekend met de dynamiek in je dagelijkse werkomgeving.

  Indien je advocaat of notaris bent kun je voor onze 1-daagse in company trainingen en workshops bij jou op locatie NOvA of KNB punten ontvangen.

  Indien je deelneemt aan een van onze 1-daagse open trainingen bij ons op locatie dan kun je hiervoor via de NOvA alleen punten ontvangen indien het om een van onze speciale trainingen voor juristen gaat. De KNB hanteert deze eis niet. Informeer bij onze collega Nadine via info@tijdwinst.com naar de mogelijkheden.

  Indien je een in company training wilt organiseren dan verzorgen wij de punten bij de NOvA of de KNB voor jullie kantoor. Voor meer informatie kan je ook hiervoor terecht bij onze collega Nadine via info@tijdwinst.com.

 • Waarom zou ik voor jullie kiezen?

  Vijf redenen:

  1. Wij focussen op ‘zelf ervaren’ en ‘doen’

  Onze trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit richten zich vooral op de praktijk en slechts kort op de theorie. Je zult vooral leren door te ervaren en te doen. Persoonlijke effectiviteit is immers een vaardigheid, geen theorie.

  1. De technieken hebben hun effectiviteit bewezen

  Alle technieken zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en zijn toegepast bij honderden klanten in uiteenlopende situaties. Ze worden duidelijk en eenvoudig uitgelegd en worden geoefend in situaties waarmee je daadwerkelijk in het dagelijks leven te maken hebt.

  1. Alles is direct toepasbaar

  Omdat oefenen met de technieken in realistische alledaagse situaties centraal staat kun je er meteen na de training mee aan de slag.

  1. Honderden tevreden klanten gingen je voor

  Sinds de eerste jaren dat we onze trainingen geven, hebben we een behoorlijke achterban met tevreden klanten opgebouwd. Kijk maar!

  1. Je krijgt resultaatgarantie

  Als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico. Onze tevredenheidsgarantie geldt zowel voor onze 1-daagse open trainingen als onze 1-daagse in-company trainingen. Lees hier de voorwaarden.

Nadine
Account manager
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten