De meest gestelde vragen

In het kader van ons eigen ‘Tijdwinst’ vind je hieronder de meestgestelde vragen op een rijtje. Staat wat jij wilt weten er niet tussen? Mail ons en je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie. 

 • Afmelden

  Ben je verhinderd? Zie dan het kopje ‘verhinderd of verplaatsen’.

 • Annuleren

  Heb je optionele inschrijving gedaan dan hang je uiteraard nergens aan vast en is annulering kosteloos. Heb je een definitieve inschrijving gedaan en wil je annuleren dan hanteren we de algemene voorwaarden (zie artikel 12). Hier zijn dus ten alle tijden kosten aan verbonden.

 • Certificaat / bewijs van deelname

  In de week na je open training ontvang je automatisch je certificaat vanuit onze backoffice.

 • Collega meenemen

  Wil je een (of meer) collega(‘s) meenemen naar de training? Je kunt ze gewoon inschrijven via de site (mits er nog voldoende plek is). Vermeld in de opmerkingen dat het om een collega gaat en wij verwerken handmatig de korting.

 • Dagprogramma en uitnodiging

  Uiterlijk op de maandag in de week van de training ontvang je van ons de voorbereidende informatie.

 • Dieetwensen

  Op al onze locaties worden lunchbuffetten verzorgd zodat je zelf kunt kiezen.

  De buffetten zijn ingespeeld op alle veelvoorkomende dieetwensen (van religieus en bewuste keuzes tot medisch noodzakelijk).

  Twijfel je toch? Bel dan rechtstreeks met de locatie. De adresgegevens vind je onder het tabblad ‘locatie’.

 • Factuur & betalen

  Uiterlijk op de maandag in de week van de training ontvang je van ons de factuur. Deze heeft een betaaltermijn van 30 dagen en hoeft niet voorafgaand aan je deelname betaald te zijn.

  Heb je bepaalde wensen met betrekking tot de factuur dan kun je dat per mail doorgeven aan ons secretariaat.

 • Handout & lesmateriaal

  Direct na afloop van de training ontvang je van de trainer de handout per mail.

 • Kortingen

  Wanneer je jezelf samen met meerdere mensen inschrijft voor dezelfde trainingsdatum dan ontvangen jullie een korting. Deze wordt automatisch verrekend bij inschrijving en is niet te combineren met andere kortingen.

 • Locaties

  De adresgegevens van al onze locaties vind je hier.

 • Nascholingspunten

  Volg je deze training voor je scholingsverplichting? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. We zijn geaccrediteerd door verschillende beroepsorganisaties. Hier vind je onze accreditaties.

  Staat jouw beroepsorganisatie niet in het rijtje van onze accreditaties? Soms is het mogelijk om je deelname zelf na afloop te registreren voor punten samen met je bewijs van deelname. Informeer zelf naar de werkwijze bij jouw beroepsorganisatie.

 • Online bij overmacht

  Bij overmacht (bv een lockdown) gaat de training online door en wordt het tarief aangepast naar dat wat geldt voor een online training.

  Ben je zelf door overmacht verhinderd en kun je niet deelnemen kijk dan onder het kopje “Verhinderd of verplaatsen”.

 • Opfrisdeelname

  Wanneer je deelgenomen hebt aan een training dan mag je die training zo vaak opnieuw volgen als je wilt. Ongeacht of je de training incompany of als open training gevolgd hebt.

  We noemen dit een opfrisdeelname. De voorwaarden vind je hier.

  Wil je jezelf opgeven voor een opfrisdeelname: schrijf jezelf dan gewoon in via de website en vermeld in de opmerkingen wanneer je de training oorspronkelijk gevolgd hebt. Wij passen de kosten dan handmatig aan.

 • Optionele inschrijving

  Wanneer je een optie genomen hebt dan hang je helemaal nergens aan vast. In principe houden we een optie één week vast maar definitieve inschrijvingen gaan altijd voor op opties. Neem je dus een optie en raakt de training vol dan wordt de plaats vergeven.

 • Tijden

  Al onze trainingen beginnen stipt om 9:00 uur. De training snellezen eindigt om 17:00 uur. De overige trainingen eindigen om 16:00 uur. Tussendoor wordt er regelmatig gepauzeerd.

 • Verhinderd of verplaatsen

  Een definitieve inschrijving geldt voor een specifieke datum en is niet vrijblijvend. Komt het je niet uit of ben je verhinderd dan is dat in beginsel je eigen verantwoordelijkheid. Ook bij overmacht.

  Als je concertkaartjes gekocht hebt en je bent verhinderd of ziek krijg je ook je geld niet terug. Bij een training komt het op hetzelfde neer.

  Uit coulance bieden we de volgende mogelijkheden:

  • Als je het meer dan 14 dagen van tevoren meldt dan kun je eenmalig kosteloos verplaatsen naar een andere datum.
  • Meld je het 14 dagen of korter van tevoren? Ook dat is geen probleem. Je betaalt dan de factuur voor de oorspronkelijke trainingsdatum en haalt hem later in door middel van een opfrisdeelname. Deze bedragen €65,- excl. btw en zijn (o.a.) om de arrangementskosten te dekken die wij nu 2 keer maken.
  • Je kunt jezelf altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders.

  Wil je helemaal afzien van je deelname (dus: annuleren) dan hanteren we de algemene voorwaarden (zie artikel 12). Hier zijn dus ten alle tijden kosten aan verbonden.

  Wil je verplaatsen of annuleren: laat het ons per mail weten.

 • Voorbereidende informatie

  Indien er voor deze training voorbereidingen noodzakelijk zijn dan sturen we die uiterlijk maandag voor de training toe.

Zit je vraag er niet tussen?

Laat het ons per mail weten, we helpen je graag

Beste opleider van Nederland

Wij zijn geaccrediteerd door:

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten