[Laatste update 29 augustus 2022]

Graag beantwoorden we op deze pagina al je vragen over onze trainingen ten tijden van de uitbraak van het Corona virus.

Zit het antwoord op je vraag er niet tussen? Mail ons gerust.

 • Gaan de open trainingen door?

  Ja, als onze trainingslocaties open (mogen) zijn dan gaan de open trainingen door. Uiteraard met inachtname van de (veiligheids)maatregelen die dan gelden.

 • Wat als de maatregelen in de toekomst weer aangescherpt worden?

  Als dat het geval is en er kunnen geen fysieke trainingen plaatsvinden dan zullen we de training die dag digitaal laten doorgaan.

  Ook kan het zijn dat er in de toekomst weer eisen gesteld worden aan toegang tot horeca locaties. We zijn verplicht om deze regels te volgen.

 • Hoe staat het met de veiligheid op jullie trainingslocaties?

  Al onze open trainingen worden verzorgd op horeca locaties en daar worden de veiligheidsmaatregelen gevolgd die op dat moment gelden. Hier wordt door zowel de medewerkers van de locaties als door onze eigen trainers op toegezien.

 • Wat als ik ziek ben of klachten heb?

  Wanneer je ziek bent of klachten hebt dan ben je gehouden aan de richtlijnen die daarbij gelden. We zullen de oorspronkelijke trainingsdag gewoon factureren en je mag de training later kosteloos inhalen.

  Indien de afmelding korter dan 5 werkdagen van tevoren gebeurt zijn we wel genoodzaakt om de arrangementskosten opnieuw in rekening te brengen.

 • Ik wil liever niet naar de open training komen. Wat kan ik doen?

  Je inschrijving geldt voor een specifieke datum. Wil (of kan) je niet deelnemen om wat voor reden dan ook. Geen enkel probleem: je betaalt gewoon en mag hem later inhalen tegen opfristarief (arrangementskosten).

 • Kan ik van een digitale training dezelfde kwaliteit verwachten dan een fysieke training?

  Ja. We hadden sowieso al veel ervaring met het geven van digitale trainingen maar in het afgelopen jaren vond een groot deel van onze trainingen online plaats. Onze trainers zijn zeer bedreven in het geven van online trainingen.

  Ook kiezen we er heel bewust voor om de groepen bij een online training kleiner te maken. Zo kunnen we voldoende persoonlijke interactie garanderen met de trainer.

 • Kan ik de training later inhalen wanneer ik Covid heb?

  Als je verhinderd bent door ziekte dan kun je de training later inhalen door middel van een opfrisdeelname. Dit betekent dat we alleen de kosten in rekening brengen die we zelf extra maken wanneer je de training later komt inhalen. Denk hierbij o.a. aan de arrangementskosten.

Nadine
Account manager
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten