Frisse time management tips om kostbare tijd te besparen

Gratis time management tips in je inbox?

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme time management tips voor een druk én leuk (werk)leven:

 

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

Kom jij niet verder dan “… en uh, waar heb je dan gestudeerd?“, gebruik dan deze gespreksstarters. Ze helpen je een gesprek aan te knopen tijdens een netwerkborrel (of tijdens die leuke date!). Zo sta je nooit meer met je mond vol tanden.

Hoe weet je of het moment is aangebroken om om een salarisverhoging, of zelfs een promotie, te vragen? Simpel: wanneer je aan deze 6 punten voldoet, kun je het gerust voorleggen.

Check ze.

Dit deel in je brein is verantwoordelijk voor het analyseren van informatie. Het mooiste? Het staat nooit stil. Dit is waarom je tijdens een saaie vergadering het niet kan weerstaan om je telefoon te checken: je brein wil weten of er niets spannenders te vinden is.

Je voorkomt het zo.

Ooit van het Johari Window gehoord? Het is een tool die je helpt je zelfbewustzijn te vergroten. Je ontdekt hoe je overkomt op anderen én waar zich eventueel blinde vlekken bevinden.

Zo ontdek je die verborgen gebieden.

Met enkel ‘druk’ zijn red je het niet. Uiteindelijk draait het erom of jij je werk aan het eind van de week af hebt. Stop dus met enkel hard te werken en werk slimmer — geef je productiviteit een boost.

Deze 5 ½ time management tips helpen je daarbij!